Buiten openingstijden 030 – 202 70 70
Dierenkliniek Leusden 033 – 494 44 88

Suzanne Riyanto- Noltes

Paraveterinair

Suzanne Riyanto- Noltes - Paraveterinair
Suzanne Riyanto- Noltes Paraveterinair

Na het behalen van mijn diploma Paraveterinair in 2014, heb ik eerst in Nederland gewerkt. In 2016 verhuisde ik met mijn man naar Curaçao, waar ik met veel plezier bijna vier jaar heb gewerkt. Na Curaçao was het tijd voor een nieuw avontuur, en verhuisden wij samen naar Londen. Ook hier heb ik bijna drie jaar gewerkt als Paraveterinair. Sinds maart 2023 wonen wij weer in Nederland, en in april ben ik aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Leusden, waar ik met veel plezier vier dagen in de week werk.

Door mijn verblijf in het buitenland heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende diersoorten en werkwijzen. Het leukste aan het werk vind ik absoluut de afwisseling; van balie tot opname, operaties tot paraveterinaire consulten, het kan me niet veelzijdig genoeg! Daarnaast vind ik het klantcontact heel leuk. Ik zou mezelf dan ook omschrijven als een echte duizendpoot.

Ik heb op dit moment zelf geen huisdieren thuis, maar ik ‘deel’ onze bruine labrador Maggie met mijn ouders en pas graag op als zij weg zijn.