Buiten openingstijden 030 – 202 70 70
Dierenkliniek Leusden 033 – 494 44 88

Uw hond is van harte welkom in onze kliniek!

Honden vormen al eeuwenlang een zeer goed team met mensen! Oorspronkelijk voor allerlei gebruiksdoeleinden (denk aan jacht, herder en erfbewaker) maar tegenwoordig vooral als huisgenoot en belangrijk onderdeel van het gezin. Een onmisbare steun en trouw maatje. De meest bijzondere variant daarvan zien we bij allerlei vormen van hulphonden.  Een dergelijk band vergt de meest optimale zorg. Daar willen wij voor staan.

Een belangrijk onderdeel daarvan is goede voorlichting. Dit deel van onze website is dan ook geheel aan honden gewijd. Het helpt u de weg te vinden naar de juiste informatie die diergeneeskundig helemaal up to date is.

Hiernaast treft u een inhoudsopgave aan van de hoofdstukjes waaronder wij deze informatie aanbieden. Wij volgen ongeveer de levensloop van uw dier en vermelden vooral die aandoeningen die het meeste voorkomen. Het betreft een selectie. Het is de bedoeling dat deze website een levend geheel is dat ons werk in onze praktijk ondersteunt. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de inhoud van deze pagina’s of mocht u informatie missen: laat het ons weten.

Wij wensen u een hondenleven lang plezier met uw huisdier!