Buiten openingstijden 030 – 202 70 70
Dierenkliniek Leusden 033 – 494 44 88

Sigrid van Brakel

Paraveterinair

Sigrid van Brakel - Paraveterinair
Sigrid van Brakel Paraveterinair

In 2015 behaalde ik mijn diploma als paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld. Inmiddels heb ik meer dan 7 jaar ervaring opgedaan als zelfstandig  paraveterinair in een praktijk waar ik voor alles verantwoordelijk was. Per januari 2024 werkzaam bij Dierenkliniek Leusden. Elke dag werk ik hier met veel plezier en leer ik continu nieuwe dingen.

Het werk als paraveterinair is zo ontzettend leuk en interessant vanwege de veelzijdigheid en uitdagingen die het met zich meebrengt. Ik ben enorm leergierig en sta altijd open voor nascholingen om mezelf verder te ontwikkelen.

Wat ik het aller prachtigst vind aan dit vak, is dat we samen streven naar de beste zorg voor dieren. Het gevoel van waardering dat je krijgt door bij te dragen aan het welzijn van dieren, is onbetaalbaar.

Mijn eigen huisdierenfamilie bestaat uit twee Heilige Birmaan katten, Indy en Body, en mijn hond Chloë. Samen met Chloë geniet ik regelmatig van wandelingen in het bos waar ze zich helemaal kan uitleven. Ook neem ik haar graag mee naar de praktijk.

Naast mijn liefde voor dieren, ben ik graag creatief bezig met schilderen en tekenen.