Buiten openingstijden 030 – 202 70 70
Dierenkliniek Leusden 033 – 494 44 88

Jolanda Meerbeek

Paraveterinair

Jolanda Meerbeek - Paraveterinair
Jolanda Meerbeek Paraveterinair

Jolanda is van origine opgeleid als diëtist en heeft zich toentertijd gericht op de voedingsbegeleiding van diabetes patiënten. Haar vrije tijd brengt Jolanda graag door in de natuur en bij voorkeur langs de kust. Via deze weg is zij terecht gekomen in de rescue van walvisachtingen, waarbij een groot deel van haar werk bestond uit de (medische) verzorging van de dieren.

In 2021 was het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft Jolanda een overstap gemaakt naar het vak van de paraveterinair. Tijdens haar opleiding tot paraveterinair heeft Jolanda stage gelopen in onze kliniek. Dit is van beide kanten goed bevallen en sinds september 2022 is Jolanda daarom werkzaam binnen onze praktijk. Haar passie voor de medische verzorging van dieren in combinatie met haar enthousiasme en klantgerichtheid, maken dat Jolanda helemaal past binnen de sfeer van ons team.

Jolanda over haar werk als paraveteriniar:

“Het mooie van het werk van de paraveterinair is de veelzijdigheid van het vak. De omgang met de klant, het streven de best mogelijke hulp te bieden voor zowel het dier als het baasje vind ik een fantastisch mooie uitdaging. U heeft mij vast al ontmoet achter de balie van de kliniek! In de nabije toekomst zal ik de dierenarts gaan assisteren bij o.a. de tandheelkundige behandelingen en in de operatiekamer. Daarnaast zal ik me gaan richten op de voedingsbegeleiding van uw huisdier”.