Buiten openingstijden 030 – 202 70 70
Dierenkliniek Leusden 033 – 494 44 88

Esther Hofland - Marsman

Paraveterinair

Esther Hofland - Marsman - Paraveterinair
Esther Hofland - Marsman Paraveterinair

In 2006 heb ik mijn diploma voor paraveterinair behaald. Vooraf liep ik al stage in de praktijk en het beviel zo goed van beide kanten, dat ik meteen aan de slag kon. Inmiddels werk ik er dus alweer een hele tijd met veel plezier. Ik geniet ervan dat het werk zo veelzijdig is. De ene dag ben ik klantgericht aan het werk achter de balie en het volgende moment assisteer ik bij operaties.

Mijn specifieke taken naast de normale taken in de praktijk zijn dat ik de apotheek beheer met de daarbij behorende bestellingen. Ook heb ik een cursus gevolgd tot veterinair diabetes consulente. Ik kan u informeren en begeleiden wanneer uw huisdier suikerziekte heeft. Daarnaast ben ik opgeleid tot veterinair nutritional adviser. Dit houdt in dat ik samen met u kan kijken welke voeding het beste zou kunnen passen bij de behoefte van uw huisdier.

U treft mij niet dagelijks in de praktijk. Op dit moment werk ik parttime. Naast mijn werk op de praktijk ben ik ook moeder van twee jongens. Het is fijn dat ik het werk met het moederschap kan combineren.

Of ik huisdieren heb? Jazeker! Zelf heb ik altijd wat met konijnen gehad. Op dit moment heb ik twee groot Lotharinger konijnen.