Buiten openingstijden 030 – 202 70 70
Dierenkliniek Leusden 033 – 494 44 88

Kim van Dam

Dierenarts

Kim van Dam
Kim van Dam Dierenarts

Met de start van de vernieuwde praktijk in 2017 is Kim bij ons komen werken. Zij maakte indruk tijdens een eerdere vakantiewaarneming. De match was daar! Kim is in 2010 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Zij heeft in diverse dierenklinieken ervaring op gedaan als gezelschapsdierenarts.

Kim richt haar nu hoofdzakelijk op de tandheelkunde. Na diverse Europese ESAVS cursussen te hebben gedaan, is Kim in augustus 2020 gestart met een 3 jarig tandheelkunde differentiatie traject onder leiding van tandheelkundig dierenarts Frans Knaake. Ook is ze lid van de European Veterinary Dentistry Society en het tijdschrift Journal of Veterinary Dentistry.

Kim: “Gebitsproblemen komen veel voor bij honden en katten. Ze laten niet merken dat ze pijn hebben en het is vaak lastig te herkennen voor eigenaren. Hierdoor lijden ze vaak in stilte. Het geeft me veel voldoening als hun baasjes een week later bij de controle na een gebitsbehandeling vertellen dat hun hond of kat ineens een stuk jonger of speelser is. Daar word ik heel blij van, daar doe ik het voor.”